Se nedivím,že tak smutně Culíku,když jsi v práci...
Tak at ti to rychle utíká a lechtám na dálku :-)))
31.12.2010 11:38:00 | Danger
Culíčku, doufám, že to jen básnická poloha
že faktismus z ní nemusím tu číst
a pokud ano, tak kdo ublížil ti, buď si jist
a malá pro něj země, natož obloha...
hladím tě!!
31.12.2010 00:00:00 | šuměnka