i já pozvedám číši a vanu slavnostněji
hladím ti skráně a krásné dny Ti přeji...
04.01.2011 12:46:00 | šuměnka
k sakru to je pěkný! Františku, jen to nejlepší v novém roce ti přeji. Dana
31.12.2010 15:45:00 | hašlerka
Také si dovoluji pozvednou a všem literátům, mým přátelům hodně zdraví, lásky, touhy, uspokojení, smíření a odpuštění.
Spoustu smíchu, radosti a málo zlosti.
Tak pro všechny - vzhůru za lepším !
31.12.2010 13:00:00 | Viktorie Zvalová
Waywardíku - monoho díků za všechno Tvé psaní,
pomyslné číše zvedněme teď tiše...
pijme Zdraví, štěstí, lásku
i své touhy na provázku
stříbrného klubka dní
Ty, kdo čteš:
...číši též...
pomyslně pozvedni
Příteli :)
31.12.2010 10:34:00 | Veselý Drak