Mý přátelé
Plave kapr ve vaně.
Koukej, ty si prase.
Plivl si mi do dlaně.
A děláš to zase.
Z kapra padaj šupiny,
Vyndáme z něj vnitřnosti.
Jdi místo něj do vany,
Zbavit se svý podlosti.
Ty jsi ale zlatovlasá,
máš tam ještě víno.
S Tebou moje srdce plesá,
neříkej mi "hlíno".
My sme ty tři kamarádi,
my nevíme kdy přestat.
Hlavně, že se máme rádi,
a já tu můžu přespat.
Nějak bylo,
nějak bude.
Dnes se blilo,
je to všude.
Přečteno 400x
Tipy 1
Poslední tipující: umělec2
Komentáře (1)
Komentujících (1)