Ať se vám dnes krásně slaví
Anotace: v NOVÉM ROCE hodně zdraví
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Silvestr prožít vesele
ráno pak pevným krokem
jaře vyskočit z postele
vítat se s Novým rokem
Přeji vám přátelé milí
v srdcích ať láska hoří
žít plně každičkou chvíli
ať se vám stále daří
Mějte vždy elán, síly dost
trampoty všechny nésti
najděte si čas pro radost
přeji vám hodně štěstí
Ať se dneska krásně slaví
v NOVÉM ROCE hodně zdraví!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Přečteno 387x
Tipy 31
Poslední tipující: Divoženka1, poustevník Jirka, staranna, Gabrielle, Danga, labuť, Verena, jitka.svobodova, Mbonita, hašlerka, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)