den i noc?
S chutí je chytni
do svých spárů
opři se a budeš překvapen
Zaženeš smutek,doliješ šťávu
DO SVÉHO ŽIVOTA
22.02.2011 10:32:00 | Tanzania
Vše je právě ovlivněno jen myšlenkami a citem.
A proto se Vám tímto všem omlouvám za mé zdejší výlevy.
Báseň nic moc, to si uvědomuji velmi dobře, bohužel.
31.12.2010 15:48:00 | Dračičák
jak přežít den i noc??
jde o rozhodnutí
když budeš chtít si vychutnat, tak myšlenka má moc!
a když budeš chtít litovat se, tak Tě zas k tomu přinutí
31.12.2010 11:56:00 | šuměnka