Perutě
Anotace: ...je po všem, ale osvobozuje to...:)
Lítám jako pták,
mám rozvázaná křídla!
Vymanila jsem se z kleští fanatismu,
konečně vím, že slovo Miluji tě
byl jen planý nářek,
volání divokého zvířete
po potravě.
Nakrmilo se jinde,
možná jen v krmelci,
s kouskem loje a sena.
Já, laňka,
mohu se
vznášet
nad lesem,
s jelínkem
tančím,
bělostně
svítím,
vedena
bílým
pegasem.
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)