PF 2011
Anotace: všem přeji krásný nový rok a v něm spoustu radosti, pevné zdraví, věrné přátele a srdce na správném místě :-)
Do nového roku chci vám přát
ať stále vaše srdce má kdo hřát
ať věříte v sílu svých snů
a neztracíte naději nových dnů.
Ať staré chyby po řece odplynou
a nechají vám v mysli věc jedinou
že máte šanci z nich se poučit
a v novém roce zkusit jinak žít.
Aby přátelé jako vaši andělé
vždy jen při vás stáli
a mnohé chvíle veselé
ještě s vámi prožívali.
S novým rokem nové naděje a přání
a sílu věřit svému srdci
ať radost provází vás bez ustání
je tu nový rok přeci!
PF 2011 :-)
Přečteno 335x
Tipy 17
Poslední tipující: Špáďa, Charibeja, Samantha Graham, Gabrielle, Helena Lovecká, Danga, labuť, Verena, Jiná, Antares, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)