Anotace: všem modráskům šťastný a poklidný nový rok s úsměvem, bez nervů a trápení...
Úžasné, jak je tam ta pravda... Nic se nemění než číslo, než víra... Dímy za to...
03.01.2011 09:48:00 | Berry
Nádherně napsané a Tobě přeji také krásný Nový rok, ať Tě každý den hřeje láska, štěstí a pevné zdraví:-)
31.12.2010 17:13:00 | CULIKATÁ
vítej cokoli, však srdcem otevřeným
a dávej ze sebe, tolik, co budeš moci
prostě jen oči otevři a chtěj, by rok ten procit
ve všech svých aspektech, co pro Tebe jsou cenný...
31.12.2010 17:10:00 | šuměnka