Některé chvíle
nelze zachytit
Jiné píše sám cit
a další ve své síle
bouřlivě, rozpustile
dokážou lahodit…
Tvé bosé nohy
mají vzkazy chiromantie
co paluba si luští potají
a ráhno dešifruje těla pohyb
když žíznivě se z Tebe napije
a tuhle polohu si klidně obhájí
a vítr jenom lační po Tvém vědomí
stejně jak Vichřice
ačkoli trochu se Tě bojí…
Tak kormidluj, než loď se rozlomí
jak roky v kladkostroji
ve stupních končíce…
a hvězdné přeskupení
čeká na příchozí
co s úsměvy se vozí
na srpku Měsíce, co pro ně jen se mění…
Tvář bouře líbá
vše nové v probouzení!
31.12.2010 18:44:00 | šuměnka