Sněžilo
Sněžilo,
tak hustě,
až se mezi vločkami ztrácel můj život
a stále se vzdaloval.
Sněžilo
a bylo ticho,
co vás tlačí do spánků tak silně,
že chcete vykřiknout.
Sněžilo,
nevinnost bílé pokrývky zakrývala hříchy
a ukládala je ke spánku,
na chvíli,
na pár krátkých okamžiků,
než bez síly...
Zmizela pod paprsky slunce.
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, CULIKATÁ
Komentáře (0)