Bolest
Srdce mi drásá
ach ta samota mě tak trápí
smutek zakryju svojí kapí
Ta kočka plavovlasá
Slzy mé šaty skrápí
Bolestí se srdce utápí
Ona mi životem otřásá
však radši člověk už zrak sklápí
z těch kukadel se fakt člověk trápí
Poslouchej mě
nejsi víc
nejsi nic
tak přestaň si na něco hrát
a všechny jako póvl brát
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: Sladkalu, Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)