Pak mlčení vsáklo do stěn
Anotace: ..moc dlouho jsem tu nebyla..mrzí mě totiš..že nestíhám číst vaše dílka.. ..PŘEJI VŠE NEJLEPŠÍ V NOVÉM ROCE A SPOUSTŮ INSPIRACE...)
Znavený letní den
ustýlal červánky
vypustil komáry
vítr rozvířil sukni
zešílel vlasy
tehdy ji spatřil
modré oči
lepkavé chuchvalce cukrové vaty
srdce v kotrmelcích
smích rozprsknutý škádlivě
jako rozbitá cukrová homole
zapadl do důlku
spadnul pod lavičky
rty byly nejsladší
Klouzavé kapky
stékaly vstříc bříškům prstů
preludiem něhy
lačností úst
hořením do sebe
srdce mustangů
zachycená v prostoru
hebce
prosyceným časem
Mlčení vsáklo do stěn
přilnavé k pavučinám výčitek
zmuchlané
ukřičeně padající únavou
znavené ručičky prázdných hodin
křiví časoprostor
a dětské oči zapadly
do škvír v parketách
Přečteno 368x
Tipy 21
Poslední tipující: Maryje..., yourqueen, Veselý Drak, hašlerka, zenge, Kristine Clary-Aldringen, labuť, Gabrielle, jethullfan, Květka Š., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)