Tak se sešli starý s novým
Anotace: ..ještě jednou..přeju vše nejlepší v novém roce...)
Tak se sešli starý s novým
to zas bylo ale dílo!
Starý opil se jak zvíře
zařádil si naposledy
vzpomínky legrácky vtipem jen sršel
pak bilancoval
bulel
zpitý jako z vína špunt
samá slza nostalgie
však nechal se vidět
následníka trůnu vítal okázale
hvězdy ohňostroje
zas nový šťastně se tetelí
plný naděje
závazky sliby jen hýří
nechť
však je mladý
ať se snaží
uvidíme…
Přečteno 373x
Tipy 10
Poslední tipující: James Libustka, Veselý Drak, zenge, jethullfan, Květka Š., CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)