Smířená
V jiskřivém zoufalství,
hledám já útěchu,
hledám smíření,
podstatu lásky Tvé.
Nalézám ochranu
v podobě dračího prince,
který zjevil se mi,
který svěřil se mi.
S mečem snažím se
zabít ten strach,
nicméně nedaří se,
odhnízdit ten krach.
Jsem ve skále přikována,
jsem tu tak sama,
hledat ale nepřestávám.
Přečteno 244x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, Kristine Clary-Aldringen, jethullfan
Komentáře (0)