Kolik krásy
se skrývá
v ledové vločce
jenž se snáší
z oblohy
na mou tvář
...
kolik lásky
cítím
když
v objetí Tvém
večer
spočíná
má pohaslá
naděje
co se vzpírá
myšlenkám
a smutku
...
Stačila jen
jediná vločka
aby
jedním tahem
všechno smetla
a já
znova začla
s čistým stolem
...