Láska
Mít někoho rád, někoho milovat,
je těžké ale překonat,
když druhý nechce tě už znát.
Možná, že má mě stále rád,
jen to nedávána sobě příliš znát.
Proč mám se stále ohlížet na ostatní,
vždyť je to můj život a mé štěstí.
Tak proč najednou to skončit má,
vždyť bylo to krásné,
když jsme spolu byli,,TY A JÁ''
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Paulín, CULIKATÁ
Komentáře (0)