Proč já takovou smůlu v životě mám,
že stále něco hledám a postrádám.
Hledám opravdovou lásku a štěstí,
vím, že neleží jen tak na náměstí.
Kde ji ale hledat mám,
když nevím kudy kam.
Kéž by jsi to byl právě ty,
kdo cestu mi ukáže
a silným poutem lásky k sobě mě přiváže.
Věřím, že fantazie je silnější než vědění, že mýty mají větší moc než historie, že sny jsou mocnější než skutečnost, že smích je jediným lékem na zármutek. A věřím, že láska je silnější než smrt. (R. Fulghum)