BLOUDÍ A HLEDÁ
Vteřino v zavětří stromu
já ale věřím tomu
já do tebe se propadám
jak večerní slunce zapadám
minuto objevená ve skrytu
v čarovném blankytu
mlčí jen ticho anděl tvůj
tak ale nežaluj....
Hodino co na potkání svádíš
po vlasech hladíš
jsi jak luna bledá
Bloudí a Hledá......
Přečteno 265x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Danga, Markéta G., Javavia, Psavec, Jiná, Denael, CULIKATÁ, zenge, Satha, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)