Pod mrakem
Sedím tu a čekám,
jak jsou pyramidy staré...
Sedím tu a hádám,
jestli ještě někdy příjdeš..
Po spálené silnici,
řada skřítků zprávu nesou,
že na ňákém mraku,
našli Tvojí přilbici...
V absinthu rozpité,
myšlenky mé nekončící,
křídla na zádech,
chystají se k odletu,
jako vášky proklaté...
S cigárem v ruce,
pálí mě již žhavý knot,
uneste naše duše
ať už není cesty zpět.
Díky...
Přečteno 271x
Tipy 10
Poslední tipující: Denael, Anjesis, Gabrielle, Javavia, Satha, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)