Pro ní...s láskou
Oparem proplouvat
nad vodou hlubokou
k dálkám tě vézt
očima domlouvat
něžnosti milenců
a pak tě svést
na nebi malovat
neznámá souhvězdí
nad střechy měst
spolu se milovat
a umřít ve štěstí
a na konci cest
uvidět v očích tvých
života květ
a nechat ho kvést
voní láskou...
Přečteno 449x
Tipy 29
Poslední tipující: Xantista, Helena Lovecká, Gabrielle, ni.va, James Libustka, Barunka.K, Mbonita, Žqáry, CULIKATÁ, fuu, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)