Odešel ten, kterého jsme milovali

Odešel ten, kterého jsme milovali

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=dpSNMzP2dAU&feature=related

Jednou potkáme se zas
jednou...
...přijde ten čas
zase s námi budeš dál
v dnech kdy vítr vál
tehdy kdy slunce zář
pohladí tvou milou tvář
tvář
která odešla
vždyť se říká
popel popelu
prach prachu
i ty jsi tam
kam nemůžeme jít
však jednou
půjdeme tě navštívit
jednou ...
Autor Alien.v.v.s., 02.01.2011
Přečteno 312x
Tipy 10
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Trystan ap Tallwch, Lioness, CULIKATÁ, Bambulka, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí