Zacyklenost života
Cynicky zacyklený
nervy drásající
jediný majetek člověka
tvora bez svědomí
Osudu podřízený
naději nemající
ani zdaleka
jej však nic nezlomí
Přečteno 809x
Tipy 2
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (1)
Komentujících (1)