to je romantika..
sleduju to svými smaragdy ve zraku
neboť jsem kousek za komínem
a i když vírt vedle mě mi něco říká
tak na srdci je krása oblaků
i pochopení, že se asi minem...
n.á.d.h.e.r.a
04.01.2011 12:42:00 | šuměnka
omalovala si Tě očima
jen tak bez skrupulí
a ty jsi podlehl
chvíli
jak list před dopadem
na zem plnou plodů
schodů jsi zdolal
nespočet za tím, aby jsi byl
tím kým jsi..mužem..
ST
04.01.2011 08:18:00 | Mbonita
Vzpmínková krása :-)
Kéž ti v srdci její úsměv navždy vytepe své jméno.
04.01.2011 04:18:00 | Viktorie Zvalová