Dianě
Anotace: dceři k svátku a narozeninám
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Posílám ti k narozeninám
bílé kvítky, co z keřů svítí
na jižních svazích v uličkách
tvá duše voní v krásném kvítí
ať zjeví se ti v představách...
Posílám ti k svátku
písničky co máme tak rádi
hudbu šumící jako moře
s nimi se mnou jsi stále tady
v nich láska je a citů bouře...
Ať přinese je vánek snivý
tam k tobě do širé dáli
představy našich šťastných chvílí
které jak dar jsme dostaly...
Tobě a blízkým pevné zdraví
úspěch a radost splněných snů
ať se vám dneska krásně slaví
lásku a štěstí do dalších dnů.
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Přečteno 375x
Tipy 38
Poslední tipující: jita.1965, carodejka, j.c., modrá..., Psavec, poustevník Jirka, Danga, divoska_jaja, Kubino 2, ZILA78, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)