Starý hřbitov
Anotace: O zániku, o smrti...
Starý hřbitov kam už nikdo nechodí,
hroby dávno zarůstají trávou,
je daleko vzdálen od lidí,
skrytý za velkou železnou bránou.
Čas z náhrobků smazal jména,
těch jež jsou tu pohřbeni,
smrt ať chtěná či nechtěná
všichni jsme jí souzeni.
Zánik tu dýchá z každého kouta,
náhrobky se pomalu rozpadají,
smrt zpřetrhá všechny pouta
a živí na mrtvé zapomínají.
Přečteno 304x
Tipy 11
Poslední tipující: seh, Psavec, danav, Yendas, Anjesis, Gabrielle, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
Komentáře (4)
Komentujících (4)