Zamrazí až v hloubi duše
ne.Ne ten život Ti však přece kluše
tak uchop tu svou naději
ještě ne, nevzdávej to
vždyť víš
jak mám-e Tě rádi
tak žij, vždyť to umíš, tak jdi dál
za sny a přáním věčným
tak vzdáleným, téměř neskutečným
ale je tam, a navždy zůstane,
a ty jen dojdeš dál
a řekneš, jsi jen můj, můj
Pane.
ST.
08.01.2011 19:58:00 | Paulín
Silná..posílám pohlazení ;-)
08.01.2011 13:36:00 | Chancer
Kéž uzdraví se žena takto postižena
ať začne opět kvést, svůj kříž s sebou nést
04.01.2011 15:40:00 | Kars