Rak
Rak
Život svůj žiji pozpátku,
jako rak ostatní komentuji.
Nevím zda-li je to v pořádku
když rakům sebe zavazuji.
Večer snídám a ráno večeřím,
pozdě do noci prozpěvuji,
račím způsobem ověřím
zda sebe nezrazuji.
Rak, rak, rak, rak
kdo ví jak skončí jak?
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)