Tichá životní
Křížek krážem tam, a zpět
projít celej svět,
dotkout měsíce se smět
a zplna hrdla pět:
co nám srdce zpívá,
kam se naše srdce dívá,
z čeho naše duše zívá,
a z čeho splín mívá.
Co cítíme
co myslíme
co říct se bojíme
a radš to teda tajíme.
Tak radši pěkně tiše
život všechno píše
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: kleopatra.sedma, Danga, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)