SLOVÍČKA PLNÁ NĚHY
Anotace: studánka z pocitu...
Vyhřívá se na slunci
jen zamlčí svá trápení
co spěje ke konci
zlověstné znamení
tvůj semafor ticha
noc co tak plachá
nezná tvůj třpyt
nestačí smýt
vlastní pel
z rozlámaných zrcadel
studánka pocitu
ze soucitu
mezi dvěma břehy
slovíčka plná něhy.....
Přečteno 296x
Tipy 28
Poslední tipující: Divoženka1, Helena Lovecká, PIPSQUEAK, labuť, danav, Psavec, poustevník Jirka, Mbonita, j.c., jethullfan, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)