Anotace: ...
neboj se chytit černou a táhni s ní na bílou...
02.04.2011 13:04:00 | Maryje...
pokud je život šachovnice, tak existují i světlá místa a stačí táhnout správně, abys stál alespoň někdy na bílém. pokud teda nehraješ celý život dámu :-D hodně dobrá báseň :-)
27.01.2011 21:13:00 | Maro Deives
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?