Kapka vína
Kapka vína směle sjela
po tvý kůži, po podbřišku,
to i moje dlaň by směla...
"Už si nehraj na jeptišku",
šeptals jsi a já se chvěla,
přečetls mě jako knížku,
nic jsem tajit neuměla
a nadhled můj ztrácel výšku
v hříšných vůních tvého těla.
...Tys mě chtěl a já tě chtěla...
Přečteno 359x
Tipy 15
Poslední tipující: JohnyD., Radek.oslov.Šafárik, mida, váhy, Gabrielle, Květka Š., Danga, CULIKATÁ, Jana M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)