Absolutní svoboda
Anotace: ..proč člověk vynalezl lásku?
Pták co toužil býti rybou.
Chtěl plout vstříc náhodě
Oceán nebe byl mu malou
..útěchou po absolutní svobodě
Ryba co toužila vzlétnout.
…místo hlubin moře
…slunce chtěla se dotknout.
Nekonečnost byla jí malou
…útěchou po absolutní svobodě
Člověk co toužil létat
…vynalezl lásku.
Absolutní svobodou
..život se mu stal.
Myšlenkou dotýkal se slunce
I hlubin temnoty, život mu dal.
Nekonečno, prázdnota?
On nevěděl,
Jen miloval
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: Shnecek, Špáďa
Komentáře (2)
Komentujících (2)