Věnec na hrob
Věnec z vánočních ozdob
dávám ti s úctou na hrob
a k tomu květiny – vánoční nadílku
můj drahý padlý andílku
Už jeto pár roků
kdy pěl jsem ti sloku
poprvé z requiem tvého
narychlo složeného
Zas svátky další…
Volám tvoji duši :
Prosím tě vrať se mi -
žij semnou zde NA zemi…
… a ne v ní …
Přečteno 436x
Tipy 8
Poslední tipující: Káňátko, Charibeja, Jiná, Fighting Dreamer
Komentáře (1)
Komentujících (1)