pocta L.S.
Večerních pohádek, povídek, pověstí
rozruchem žije teď bláhový svět,
pročítá řádky tvé, jakoby s neřestí,
s pýchou a nadšením těch krásných pár vět.
Veršů pár, taktovkou je snad tvůj sen,
s lehkostí jakou ty básně své skládáš,
že snad i na Tebe čeká den
nebudeš čelit tomu, co každý den zvládáš.
Že snad i jako ty psáti bych chtěl
tak lehce jako ty parketům kraluješ
co však ty trpíš, to berou mě mrákoty
svatozář k vánocům koupit jsem měl!
Přečteno 265x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Helena Lovecká, Actafool, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)