To je nádherná "vzpruha"!!! Kdyby člověk nepoznal, nezažil špatné věci nevážil by si těch dobrých, třeba by mu ani to nepřišlo, neboť kolik věcí člověk bere za samozřejmé, bez ladu a skladu jako by tomu jinak nemohlo být, nedokáže si představit, že by je neměl, když o ně přichází vzteká se je smutný a nejvíce je sláb, neboť v takovýchto situacích člověk právě pozná jakým vlastně je, má možnost bojovat, "prát se" s nepřízní osudu, špatné věci nejsou od toho abychom se jich báli ale abysme se s nimi naučili žít, špatné věci se nám snaží něco "říci" jejich smysl nám není hned jasný, nepochopíme právě u tu chvíli proč se stali, ale jednou se nám dostane a budeme sto je pochopit!
Přenádherně vyjádřené, moc se mi to líbilo, děkuji Ti za všechna slova a hloubku myšlenek, které jsou v této básni ukryty!!!
08.02.2011 10:45:00 | losscar
Pokaždé ráně, ze které se znovu zvednem ze země, jsme silnější...protože, my na to máme...ST
04.02.2011 00:51:00 | Sladkalu
Aj to špatné, je pro něco dobré... život nekončím tím, že se někdy něco nepodaří... vždyť o tem život je a bez špatného, nebylo by dobrého... vím, že to někdy moc bolí.
09.01.2011 20:48:00 | NikitaNikaT.
Máš pravdu Giginko a proto se musíme na sebe pozorně dívat a snažit se žít a stále vstávat:-))
05.01.2011 12:01:00 | CULIKATÁ