Uzdravování
V záplavě oblázků
Vzpomínám na lásku
Přes slzy nedýchám
Žít znovu pospíchám
Zapomínám v běhu dní
Čekám až se rozední
Lepidlem duši poskládám
Znovuzrození odkládám
Nechávám vše plynout v čase
Než se zblázním láskou zase
Než se mé srdce zahojí
Nechte mě žít v pokoji.
Přečteno 313x
Tipy 12
Poslední tipující: Psavec, Gabrielle, CULIKATÁ, jondys, danav, modrá..., Kett, Anjesis
Komentáře (2)
Komentujících (2)