Nemocen ze zimy II
Nosem plují mi ohně bez vůně
Kapesník sbírá dech
Je mezi podzimy
Krvavé řeky šleh
a v oku modřiny
na vorech žilek odkázaných slepotě
noří se v bolu
a bulí
bulí mi
na skobě řev a rakev
hlavu točí
do každého zlomku vteřiny
odchází s jasnými
Andělíčka prosit o noclech
A život co tu šel
sebral děj pro zimy
Chrchel je a kašel
a krev ta sráží tmy
abych již odešel?
Bože!!! Kdo to zvoní?
Já nechci
nechci
ten vir mě neukončí!
A dusím se proč?
V plicích červotoč vrtá to pro poskoč
srdce není kolotoč
buch buch
buch
na bílé dveře
zas jako loni
blízko je do smrti
a nemoc
kolikrát se ještě před ní skloní nechci znát!
Co když už nechci
o zdraví bojovat?
Nač prodlužovat to mé utrpení
je čas...
a čas navždy se vzdát?
Není
Až mi bude nejhůř
nebudu o ní ani zimy psát
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: Anjesis, Dota Slunská, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)