Rozvahová
Poskytnu ti zálohu
drahý můj
stačí kousek citu?
No tak! Počkej! Chvíli stůj!
Mám dáti
lásku bez odpisu?
Dáš mi
polibek na zápěstí?
Mám dáti
nejasnou premisu?
Dáš mi
trochu toho štěstí?
Přečteno 320x
Tipy 6
Poslední tipující: ZILA78, Javavia, Květka Š., Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)