Maska
MASKA
Sto lidí, sto masek,
co skrývá se v jádru oslnivých krásek?
Co je v nitru každého z nás?
Po čem vlastně toužíme a co chceme aby vzal ďas?
Život je karneval – měníme převleky,
nezjistíme co skrývá džentleman drahými obleky.
Zdání klame, máme svou roli,
asi je to i tím strachem, však přece každý něčeho se bojí.
Obavy, že nám něco ublíží,
a pak kolem sebe stavíme hráze, kdykoli se někdo příblíží.
Zvláštní je lidská povaha,
jeden trpí, druhý si jen pohrává.
Jak někomu do duše nahlédnout?
Bylo by to ale stejně k ničemu – co vidět nechceme snažíme se přehlédnout.
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)