Rok
Jsem skoro o rok starší
však ještě více bláhová
Jsem skoro o rok starší
snad duše se zachová
Minuty olizují mou cestu
roky stáčejí se do klína
Vyhnu-li se svému trestu
stejně mne dožene má vina
Jsem skoro o rok starší
však stejně smutná
Jsem skoro o rok starší
však vím jak láska chutná
Vteřiny dýchají mi na záda
hodiny usínají v náruči
Však mám tě stále více ráda
snad jsi to ty, jenž mne milovat naučí
Komentáře (2)
Komentujících (2)