Vypadnout
Anotace: ...asi bych to už konečně potřebovala, pryč!
Odletět... Bůhví kam,
někam, kde bude člověk sám.
Opustit náš lidský svět,
a jak budu chtít, tak zpět.
Být chvíli sama se sebou
kde se lidi nepletou
kde je klid, žádný psycho,
kde není hluk, jenom ticho.
Myšlenky nechat jen tak jít,
bude-li libo, můžu snít.
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: kleopatra.sedma, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)