Anotace: Tak jsem měl narozeniny a večer u vína jsem si napsal sám pro sebe básničku:-)
Hlavně zůstaň sám sobě přítelem.
S nikým jiným neprožiješ tolik chvil.
26.01.2011 14:30:00 | Viktorie Zvalová
v svém srdci hledej, kdo číst ti v něm touží,
ty nejsi sám, tak nebuď tím, kdo se souží.
Přestaň být tím, kdo už na nic dál nevěří,
stále jsou lidi jimž na tobě záleží.
Máš tisíc tváří a slabost pro temnotu,
stále máš blízké, tak proč ztrácíš jistotu?
Podívej okolo, sám každý být se bojí,
přesto si neutop duši v nepokoji.
no tak jsi výjmečný, tím, že jsi jiný,
pro to však nemusíš upadat v splíny.
máš teprv života malou část za sebou,
nemůžeš znát, kam tě kroky tvé povedou
vykroč však vzpřímeně ve svojí víře
tohleto radí ti divoké zvíře.
mimochodem, dodatečně přeji všechno nej
07.01.2011 00:17:00 | Anjesis
Tož chlape. No ty, který postáváš v druhé lajně s dýkou. Přeju sice opožděně vše nej k tem kristovejm a neber si to tak ;-) (to sem zvedavej co budu ríkat já mam je příští tejden hi hi hi)
05.01.2011 20:38:00 | Rudolf z Falknova