To je tedy Otázka...V komentu labuťě další a další...Kdo jsme a čím chceme být ve vztahu k druhému?
Život je tvůrčí proces a vše je neustále tvořeno. Někdy mne napadá, že jsme hračkou - prostě a jednoduše si Bůh rád HRAJE, už dob Ráje:))).
Stvořil dva Adama a Evu z lásky a pro lásku a teď se jen dívá a baví a nechává nám svobodu. Určitě se nediví kam jsme zašli. Dal nám vzory v Mistrech z nebe a my? Překroutili jsme fakta a nechali si diktovat náboženstvím...Je to rozsáhlé téma, místo zde namá...
13.01.2011 12:59:00 | Veselý Drak
Chtěla jsem napsat úplně, ale vážně úplně to samé, co labutěnka, neb kolikrát si řékám a nestačím se divit, jak zlí a podlí dokážou lidé být a věř, že ne jeden je aj zde mezi náma. ST!***
06.01.2011 06:03:00 | NikitaNikaT.
Já snad ani nepřemýšlím o tom, proč ho stvořil, ale proč ho nechal, aby se tak zkazil...
05.01.2011 22:04:00 | labuť