Adresa bez podpisu
Adresa bez podpisu
Zadal jsem adresu bez podpisu
ďáblovi jsem se nevrle podepsal
skripta pekelného duševního úpisu
hříchu jsem se na věky zaprodal.
Znám rohy i kopyto a podraz
toho pána který si mě odnese,
má listinu jako právní důkaz
a do pekel si mě brzo ponese.
Cítím tu přítomnost jelimánka
pekelného sviště kolem mne lítá
další nabízí mi hříšná okénka
jen ať je noc, dej ať raději nesvítá.
Zadal jsem adresu bez podpisu
ďáblovi jsem se nevrle podepsal
skripta pekelného duševního úpisu
na pekelné křeslo den co den sám usedal.
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
Komentáře (0)