Slzy...
Anotace: (6.1.2011)... sama nevím proč :(
slza stéká k slze
slaně mé rty chutnají
všechno vidím v mlze
brečím, avšak potají
slza slzu střídá
proč? to nikdo neví...
je to se mnou bída
černě se mi všechno jeví...
"Listen to your heart"
v uších teď mi zní
jako temný kat
další slzy vyhání
:'-(
Přečteno 263x
Tipy 5
Poslední tipující: Petbab, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Actafool
Komentáře (1)
Komentujících (1)