básně z nudy
Anotace: nudil jsem se při hodině lesnictvý tak jsem něco zplodil
Vkrádá se k nám
I když ji nechcem
Otupí nás silou velkou
Zanechá v nás myšlenku smutnou
Zbavit se jí
Jen těžko můžem
Proto píšu tuto báseň
Hodina odbíjí konečně celou
Přestávám tlachat s učitelkou
Zvedám se konečně
Zvedám také židle
Jdu cestou temnou
Pro odměnu svou
Po cestě své
Zastavím se v síni temné
Davem se protlačím
K skříni modré
Můj pohled spočine
Na skříni obyčejné
Z ní vylovím, poklady věčné
Které jsou mé oblíbené
Boty jemné, proti chladu
Bundu modrou, proti větru
Z té temné síně
Záhy vypotácím se
Východ najdu rychle
Zářivé slunce
Obejme mě vřele
Při čekání na mého železného oře
Hřejivě mě hřeje
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: Snící čarodějka, jethullfan
Komentáře (0)