Proč se láska jmenuje láska
Proč se láska jmenuje láska?
V hlavě mi vězí zvláštní otázka.
Dokázala bych jí dát tolik jmen
možná hodně, možná několik jen.
Co třeba slabost, když podlamují se ti kolena.
A nebo žárlivost, když je tvá láska na míle vzdálená.
Nebo jen úsměv, radost a pohlazení.
Copak to taky láska není...?
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Paulín, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)