Šeptám to do lastur
šeptám do chtivého větru
šeptám do křídel můr
ztracených v barevném spektru
Též pláži jež dlouhá je míle
šeptám to nahlas i tiše
šeptám to Mořské víle
pocházející z vodní říše
Šeptám to skaliskům
šeptám to vodnímu víru
šeptám to andělům
svobody, lásky & míru
Šeptám to do lastur
skrývám to v každé větě
šeptám do křídel můr
jak mám tě rád jak miluju tě