Anotace: ....
Chtěla jsem číst den,
a čtu Tvou noc,
jak proběhl sen?
Kde je jeho moc?
Napiš, holčičko :-***
07.01.2011 14:24:00 | Levandule
Jsi jednou z hvězd
souhvězdí mého
z narcisek pouta spleteného.....
děkuji Hvězdičko
07.01.2011 13:26:00 | Lucie Teru
Noc neobléká....žádný jemný šat
jen něžne přopomíná slávu něžných stínů
že sladká jsi a opojná
jak tajemství mandarínů
jsi krásná jako opál sám
co měsíc ze svých nejněžnějších paprsků
Ti vykoval
to abys při sobě jej měla
kdbys na sílů vlků zapomněla
*******************
lítej krásko...
07.01.2011 13:11:00 | Noc17
Jemné a ladné dílko. Moc se mi líbí. ST!*** a ještě jednou moc ráda pročtu znova.
07.01.2011 09:50:00 | NikitaNikaT.