Posvátný okamžik
Anotace: začná tam, kde končí ticho...
Matoucí tik ve skrytu duše
odvětím suše
poutníkům u chrámu
vstupuji za dámu
uvnitř to křičí
masku to ničí
jasný zvuk proniká
představám uniká
sladěný okamžik
nadřazen dnešku
stačí jen malý mžik
vidíš to ? Lešku !
poselství staletí
časem si proletí
stanou až u lidí
kdo bdí už, ten uvidí
ostrý jas volá nás
slyším ho z dálky
nastup tu cestu zas
střež se posvátné války
Přečteno 284x
Tipy 10
Poslední tipující: Jats, WAYWARD, jaroslava anna, Indigo, Mbonita, Danga
Komentáře (2)
Komentujících (2)